کیک میوه ای با آجیل یک پیشنهاد ویژه برای مناسبت ها و دورهمی ها می باشد. یک کیک مغذی و خوش آب و رنگ که هر بیننده ای رو به اشتها در می آورد و با درست کردن کیک میوه ای میتوانید کدبانوگری تون رو به نمایش بگذارید.

پخت کیک میوه ای

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 1ساعت و 30 دقیقه 300 درجه فرنهایت

مواد لازم جهت پخت کیک میوه ای آجیلی:

1 فنجان گیلاس قرمز شیرین،کاملا خرد شده

1  فنجان زردآلو، خرد شده

1/2فنجان کشمش طلایی

1/2فنجان تکه های خرد شده شکلات

 6 قاشق غذا خوری کره، نرم شده

1/2فنجان شکر قهوه ای یکدست

1/4فنجان شکر ریز دانه

3 تخم مرغ عدد

1/4فنجان آب پرتقال

1/2قاشق چایخوری روغن بادام

1فنجان آرد

1/2قاشق چای خوری پودر خمیرمایه

1فنجان گردو خردشده

3/4فنجان فندق خردشده

1/4فنجان خلال بادام

کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه ای آجیلی :

1-فر را به دمای 300 درجه فارنهایت برسانید. یک ظرف به ابعاد 22*12*7 سانتی متر بردارید. کف ظرف را با کاغذ پوستی بپوشانید؛و آن را کنار بگذارید. در کاسه ای دیگر گیلاس، زردآلو، کشمش و شکلات را به خوبی ترکیب کنید و کنار بگذارید؛

2-در کاسه بزرگی کره و هر دو نوع شکر را با همزن برقی با درجه متوسط آنقدر بزنید تا سفید و پف کرده شوند.تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آب پرتقال و روغن بادام را به آن اضافه کرده و هم بزنید. آرد، پودر خمیر مایه و 1/8 قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. ترکیب میوه ها، گردو وفندق را مخلوط کنید. با قاشق مواد را به ظرف اصلی منتقل کنید. سپس روغن بادام را روی آن بپاشید.

کیک میوه ای

3-برای 1 یا 1 ساعت و نیم یا تا زمانیکه با خلال میزان پخت آن را تست کردید( اگر خلال را در مرکز کیک فرو کردید و مواد به آن نچسبید) بگذارید در فر بمانند تا آماده شوند. بعد از پخت حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس از ظرف اصلی خارج کرده به ظرف سرو منتقل کنید و آنرا برای 8ساعت یا یک شب قبل از سرو کردن کنار بگذارید