استفاده از زنجبیل می تواند به صورت تازه، خشک شده، پودر، روغن یا آبمیوه مورد استفاده قرار گیرد. زنجبیل در زمره مفیدترین و پرکاربردترین ادویه ها قرار دارد و سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مقوی بسیاری است که برای مغز و بدن انسان مزایای فراوانی را به همراه دارند.

انواع روش استفاده از زنجبیل

1.چای زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

درست کردن چای زنجبیل آسان است.  1/4 قاشق چای خوری زنجبیل را در یک لیوان بریزید و یک فنجان آب جوش روی آن اضافه کنید.  روی آن را با یک بشقاب کوچک بپوشانید و بگذارید تا قبل از نوشیدن به اندازه کافی خنک شود.  با عسل یا شکر به صورت دلخواه، شیرین کنید.  مقدار مصرف برای کودکان 1/4 فنجان هر دو تا سه ساعت در روز است.

2.کمپرس زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

کمپرس زنجبیل، برای درد مفاصل، پیچ خوردگی عضلانی یا درد های معده مفید است.  چای زنجبیل را درست کنید (برای دستورالعمل شماره 1 را ببینید)، یک لیف یا پارچه پشمی را در آن خیس کنید تا از مواد اشباع شوند سپس آب آنرا بگیرید و در منطقه درد قرار دهید.  با یک حوله روی آن را بپوشانید، سپس یک پد گرم یا بطری آب گرم روی آن قراردهید، سپس با یک حوله دیگر روی آنرا بپوشانید.  برای 20 دقیقه آنرا رها کنید، در صورت نیاز تکرار کنید.

3. ژله گیاهی زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

اگر شما از ژله زیاد استفاده می کنید، ترکیب زنجبیل با ژله لیمو یا پرتقال طعم بینظری را ایجاد خواهد کرد. پیشنهاد میکنم تجربه کنید.

4. آب نبات زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

آب نبات زنجبیل یک راه جالب برای کمک به درمان حالت تهوع است زمانی که با حاملگی یا مسافرت همراه است.  برای ساخت آبنبات گیاهی شما به 1 فنجان چای زنجبیل آماده (ممکن است بخواهید مقدار زنجبیل را اضافه کنید­، و در صورت تمایل با طعم قوی تر بخورید) و 2/1 فنجان شکر نیاز دارید. آنها را خوب در یک ماهی تابه عمیق هم بزنید. در گرمای متوسط ​​تا زیاد ، بدون همزدن بیشتر، تا زمانی که مخلوط به 300 درجه فارنهایت برسد، آنها را بجوشانید.

بعد از ایکه غلیظ شد آنرا از روی شعله برمیداریم و در یک سینی شیرینی پزی پودر قند میریزیم سپس مطابق شکل توسط یک وسیله گردی ، حفره های یک اندازه و منظم روی پودر قند ایجاد میکنیم حالا به آرامی شربت زنجبیلی را درون حفره ها میریزیم تا سرد شود.

5.نوشیدنی گازدار زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

این یک نوشیدنی سرگرم کننده، مخصوصا برای بچه ها است. چای را، همانطور که در دستور شماره 1 نوشته شده است،تهیه کنید فقط دو برابر مقدارگفته شده،  زنجبیل مصرف کنید.  بنابراین نسبت 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل به 1 فنجان آب جوش خواهد شد.  مخلوط را برای مدت 5 دقیقه بجوشانید تا کمی مقدار آن را کاهش دهید، سپس برای مدت ده دقیقه قبل از صاف کردن، آنرا کناربگذارید.  سپس 2 قاشق چای خوری شکر یا عسل را در آن حل کنید (برای طعم و مزه) و سپس کم کم 1/2 فنجان آب گازدار اضافه کنید.  بلافاصله بنوشید تا حالت گازدار آنرا حفظ کنید.

6. پاشویه با زنجبیل

13 روش استفاده از زنجبیل

پاشویه زنجبیل بسیار اثر بخش است!  این به گرم شدن و تحریک کل بدن با افزایش گردش خون به ساق پاها وانگشتان کمک می کند. برای افراد مبتلا به بیماری عصبی دیابت ممکن است این ترکیب بسیار مفید باشد، با این حال، عاقلانه است که ابتدا با مراجعه به پزشک خود شرایط سلامتی خود را بررسی کنید.

به اندازه 2 بطری آب را به جوش آورده و سپس 2 قاشق غذاخوری از پودر زنجبیل و یک یا دو قاشق غذاخوری نمک دریا (اختیاری) را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه آن را به حوضچه یا جایی که به راحتی پاهایتان را در آن قرار می دهید بریزید، بگذارید کمی خنک شود.  برای اولین پاشویه با زنجبیل، با مقدار کمی از زنجبیل شروع و کم کم مقدار آنرا را بالا ببرد.  پاها را برای مدت 10 تا 20 دقیقه در آن غوطه ور کنید.

7.روغن زنجبیل